Omroep Brabant zoekt de carnavalshit van 2014

Omroep Brabant zoekt ook dit jaar weer de grootste carnavalshit. Luisteraars kunnen tot en met 27 februari stemmen op de carnavalskrakers van 2014. Vanaf maandag zijn alle kanshebbers elke werkdag bij Omroep Brabant te horen in het programma ‘Kies Je Kraker 33’.

Het radioprogramma ‘Kies Je Kraker 33’ is doordeweeks te horen tussen 19.00 en 20.00 uur, in het weekend 18.00 tot 19.00 uur.

Presentator Jordy Graat ontvangt elke uitzending artiesten zoals Huub Hangop, De Deurzakkers, Johnny Gold en DJ Bompa en de Mens. Die zullen hun carnavalshit ook live ten gehore brengen.

Vorig jaar wonnen de Dorini’s uit Boxtel de Kies je Kraker 33 Trofee, met hun carnavalshit ‘Dina Dynamiet’. De winnaar van de Kies je Kraker 33 trofee van dit jaar wordt carnavalsvrijdag bekendgemaakt, tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op de regionale publieke zender  Omroep Brabant radio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email