Van Koningsbrugge en Van de Ven in ZaterdagavondJurk bij RTL4

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn met hun nieuwe radioprogramma Jurk FM al enkele weken op zondagavond tussen 22.00 en 00.00 uur te horen op Radio 538. Maar nu komen de twee heren ook met het tv-programma ‘ZaterdagavondJurk’ op RTL4.

Vanaf zaterdag 12 april bundelen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hun krachten en zijn ze presentator, acteur en zanger in één. Het duo pakt, elke late zaterdagavond bij RTL 4, uit met een two-man-show boordevol liedjes, sketches en interviews.

Jeroen en Dennis kruipen elke aflevering in de huid van zowel nieuwe als bekende typetjes als de Rotterdamse meiden Mandy en Lisa, Jelano van Astro TV en de Weerman. Ook de ‘Jurk’-band treedt op samen met muzikale gasten. ‘ZaterdagavondJurk’ is vanaf 12 april wekelijks te zien tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email