Chantal Janzen tekent nieuw contract bij RTL 4

Chantal Janzen heeft een nieuw contract voor vier jaar getekend bij RTL 4. De presentatrice/actrice is op dit moment bij de familiezender te zien met ‘Everybody Dance Now’ en ‘Divorce’ en vanaf zaterdag 19 april presenteert zij, samen met Tijl Beckand, een nieuw seizoen van ‘De Jongens Tegen De Meisjes’.

V.l.n.r. Erland Galjaard (Programmadirecteur RTL Nederland), Chantal Janzen en Sven Sauvé (COO RTL Nederland).

Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL Nederland: ‘We kennen allemaal de veelzijdigheid van Chantal. Zij combineert het presenteren van spelshows (‘De Jongens Tegen De Meisjes’) en talentenjachten ( ‘Everybody Dance Now’) moeiteloos met acteren in een dramaserie (‘Divorce’). Ze past daarmee perfect bij RTL 4 en we zijn dan ook heel blij dat ze zich de komende vier jaar bij ons verder ontwikkelt en daarbij ook veel nieuwe projecten gaat doen.’

Chantal Janzen: “Bij RTL krijg ik alle kans om mijzelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. Ik zie er naar uit om deze samenwerking met veel enthousiasme voort te zetten” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email