Nieuw seizoen Beste Singer-Songwriter van Nederland bij de Vara

Giel Beelen gaat weer op zoek naar ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Ook in het derde seizoen van het tv-programma wordt gezocht naar singer-songwriters die hun eigen sound hebben en het publiek weten te raken.

De winnaar krijgt niet alleen de titel ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, maar ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, een ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

Net als in de eerdere seizoenen worden in de eerste afleveringen wekelijks singer-songwriters uitgenodigd in de Wisseloord Studio’s in Hilversum, waar ze elk een eigen nummer spelen. Samen met Miss Montreal en Eric Corton kiest 3FM deejay Giel Beelen de talenten die mee mogen naar de volgende ronden.

Het derde seizoen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, tien afleveringen, is vanaf maandag 19 mei te zien op Nederland 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email