Sara op Zondag stopt overwacht op Radio 2

Sara Kroos presenteerde afgelopen zondag op de landelijke publieke zender Radio 2 haar laatste radioprogramma ‘Sara op Zondag’ voor de Vara. In het radioprogramma, elke zondagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur, was voornamelijk kleinkunst, cabaret en nederpop te horen.

Cabaretière Sara Kroos (zie foto onder) kan, volgens de officiële verklaring, de presentatie van haar wekelijkse radioprogramma niet langer combineren met haar drukke werkzaamheden in het theater en op televisie.

Het radioprogramma ‘Sara op Zondag’ wordt vanaf volgende week vervangen door een nieuw programma over het Nederlandse lied, ‘Ha! Die Yora’, gepresenteerd door Yora Rienstra (zie foto boven). Het nieuwe programma draait om cabaret, kleinkunst, musical en Nederpop.

Yora Rienstra: ‘Als cabaretière heb ik veel affiniteit met Nederlandstalige kleinkunst, theater en popmuziek. Ik voel me met dit programma dan ook als een vis in het water. Het leuke is dat de luisteraar zelf ook zijn of haar verzoekjes aan mij door kan geven. Het wordt voor zowel de liefhebber als de nieuwkomer een fris en vrolijk programma om naar te luisteren. Het echte zondagavond-gevoel begint met ‘Ha! Die Yora’ op Radio 2. Ik kan niet wachten!’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email