Nieuwslezer Jan de Hoop wordt de stem van de postbode

Jan de Hoop kruipt in de huid van Pieter Post. De nieuwslezer spreekt de stem in van de postbode in de Nederlandse versie van de gelijknamige bioscoopfilm. “Ik ga op mijn bijna zestigste nog in een film spelen”, zegt De Hoop donderdag tegen RTL Boulevard.

De nieuwslezer zei in eerste instantie nee tegen de film, die gebaseerd is op de gelijknamige tv-serie, omdat hij het eng vond. “Ik doe eigenlijk nooit dingen waarvan ik niet weet of ik het ook goed kan.” Donderdagochtend heeft De Hoop vast geoefend. “Het was nog wel even wennen. Ik ben een controlfreak.”

De nieuwslezer begint maandag na het ochtendnieuws op RTL4 met inspreken. De film draait vanaf 25 juni in de bioscoop.

Ook de originele versie, Postman Pat: The Movie, is dan te zien. In de Engelstalige variant hebben onder anderen David Tennant en Rupert Grint een stem. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email