Radio 1 doet rechtstreeks verslag van eerste Koningsdag

Radio 1 doet zaterdag 26 april live verslag van de viering van de eerste Koningsdag van koning Willem Alexander en koningin Maxima. Van 8.30 uur tot 13.00 uur presenteren Mieke van der Weij en Frits Spits vanuit de studio in het Amsterdamse oranje gekleurde Vondelpark een Koningsdag uitzending.

Radio 1 doet live verslag van de aankomst van de Koninklijke familie in het historische stadje Graft – De Rijp en aansluitend van de festiviteiten en het bezoek aan Amstelveen. Koningsdag op 1 is een gezamenlijke uitzending van diverse omroepen.

Verslaggever Jeroen Wielaert bevindt zich in de Koninklijke stoet, Joris van de Kerkhof doet verslag vanuit Graft- De Rijp en Jozephine Trehey staat in Amstelveen.

In de ‘oranje studio’ in Vondelpark CS schuiven gasten bij onze presentatoren aan tafel. Dit zijn ondermeer historica en Koningshuisdeskundige Dorine Hermans, modejournalist Aynouk Tan, stadsgids van Graft – De Rijp Diederik Ate en Vlaamse royalty-deskundige Wim Dehandschutter. Eefje de Visser zorgt voor de muzikale omlijsting. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email