Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sanne Wallis de Vries op Radio 2 in actie voor vluchtelingen

Cabaretière Sanne Wallis de Vries komt samen met het radioprogramma ‘De Staat van Stasse’ en het EO-programma’ Van Steeg tot 1′ in actie voor Syrische vluchtelingen. In een speciale marathonuitzending doet ‘De Staat van Stasse’ donderdag (29 mei) in de avond en ’s nachts op Radio 2 live verslag van de ‘Nacht van de Vluchteling’.

In het holst van de nacht lopen meer dan duizend deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag. Op donderdag (29 mei) wordt om 24.00 uur het startschot aan de Erasmusbrug gegeven, en op vrijdagochtend 30 mei wacht de deelnemers een warm welkom in het ‘Humanity House’ in Den Haag.

Het doel van deze wandeltocht is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen en aandacht te genereren voor noodhulp aan de slachtoffers van de burgeroorlog in Syrië.

Sanne Wallis de Vries doet live verslag
Tijdens de Nacht van de Vluchteling doet Sanne Wallis de Vries live verslag van de sponsorloop met een team van De Staat van Stasse en Van Steeg tot 1 live. Vanuit een eigen rijdende bar zal Sanne de wandelaars aanmoedigen, toespreken en een hart onder de riem spreken. En zo nodig, een lift geven.

De tien uur durende radiouitzending De Staat van Stasse zal vanaf donderdagavond 20.00 uur tot vrijdagochtend vanuit Hilversum worden gepresenteerd door Stefan Stasse, Jeroen Kijk in de Vegte en Carine Lacor (KRO Hemelbestormers). EO presentator Henk van Steeg voegt zich tussen de lopers voor een goed gesprek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten