Niek van der Bruggen naar de middag van Q-music

[Update] Niek van der Bruggen presenteert vanaf maandag 21 juli de middagshow van Q-music. Dat maakte zijn vriendin Froukje de Both in RTL-boulevard bekend. Hij neemt het stokje over van Jeroen van Inkel, die naar Radio Veronica overstapt. De afgelopen maanden was Van der Bruggen in de avond te horen op Q-music.

Van der Bruggen is blij met zijn nieuwe tijdsslot op Q-music: “Heerlijk! Nooit meer thuis eten! Fileleed krijgt vanaf nu een compleet nieuwe dimensie voor de luisteraar.”

De middagshow op Q-music werd de afgelopen jaren gepresenteerd door Jeroen van Inkel. Hij besloot echter over te stappen naar Radio Veronica.

Eva Koreman, voorheen sidekick bij Jeroen van Inkel, presenteert vanaf vrijdag 1 augustus 2014 samen met Joep Roelofsen een programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: “Niek heeft zich de afgelopen maanden bewezen in de avonduren en is klaar om een stap te maken naar de middag. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met de vele ervaring die hij heeft voor zijn leeftijd wordt hij een belangrijk onderdeel van onze nieuwe generatie deejays.

Van der Bruggen begon zijn radiocarrière bij Radio Veldhoven. Daarna volgden stations als Radio Decibel, Fantasy FM, Royaal FM, Dolfijn FM en Noordzee FM. Toen Q-music in 2005 van start ging, was ook Van der Bruggen aan boord. Korte tijd later besloot hij echter naar Radio 538 over te stappen, waar hij onder meer de middagshow presenteerde. In november 2013 keerde de deejay terug bij Q-music. [Radiowereld.NL]

De programmering vanaf 1 augustus 2014 op Q
Maandag t/ m vrijdag
06:00 – 09:00 Mattie & Wietze
09:00 – 10:00 Foute Uur
10:00 – 13:00  Martijn Kolkman
13:00 – 16:00 Wim van Helden / iTunes top 30 (vrijdag)
16:00 – 19:00  Niek van der Bruggen
19:00 – 21:00  Menno Barreveld
21:00 – 00:00 Joep & Eva / Marieke Elsinga (vrijdag)

Gerelateerde berichten