Return Champions League-voorronde Feyenoord live op Ned 1

De return van Feyenoord in de derde voorronde van de UEFA Champions League is woensdag (6 augustus) live te volgen bij de NOS op Nederland 3. Commentator is Jeroen Elshoff. Op Radio 1 zijn flitsen van presentator Ronald van der Geer te horen van het treffen in het Atatürk Stadion in Istanbul. De aftrap is om 19.30 uur.

Bij een eventuele zege op Besiktas is Feyenoord er nog niet. In de volgende ronde wacht de Rotterdamse equipe dan een confrontatie met Arsenal, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, Bayer Leverkusen of Napoli. Van de play-offs, die worden gespeeld op 18/19 augustus en 26/27 augustus (returns), is sowieso iedere speelavond een wedstrijd live te volgen bij de NOS. De winnaars van deze play-offronde plaatsen zich vervolgens voor het hoofdtoernooi van het ‘kampioenenbal’.

Openingsweekend Eredivisie bij NOS Studio Voetbal
Met het WK Voetbal in Brazilië nog vers in het geheugen is het zondag (10 augustus) alweer tijd voor het openingsweekend van de Eredivisie. En dus zit presentator Jack van Gelder weer klaar voor Studio Voetbal, om de voetballiefhebbers bij te praten. Dat doet hij samen met Ronald de Boer, Co Adriaanse, Kees Jansma en Jan Mulder.

NOS Studio Voetbal is te zien op zondag 10 augustus op Nederland 1 van 22.08 tot 23.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten