Zoek
Sluit dit zoekvak.

100%NL TV presenteert 100%NL Unplugged

100%NL TV start vanaf woensdag (10 september) met het uitzenden van haar eerste eigen TV productie: ‘100%NL Unplugged’. In ‘100%NL Unplugged’ staat steeds één Nederlandse artiest centraal. Hij of zij zingt unplugged vier songs in een intieme singer-songwriter sfeer. Ook vertelt de artiest openhartig over de muziek en zijn/haar leven.

In de eerste vier afleveringen van ‘100%NL Unplugged’ duiken Nielson, DO, Thomas Berge en Leonie Meijer de studio in. De camera’s van 100%NL TV registreren de artiesten terwijl ze doen wat ze het allerliefste doen; muziek maken. De vier liedjes die ze spelen bestaan uit drie eigen songs en een cover.

Nielson: “100% NL is helemaal goed bezig door dit soort toffe sessie te organiseren. Een goed liedje blijft overeind wanneer het wordt uitgekleed. Mooi dat ik de kans krijg om mijn liedjes in deze pure vorm voor jullie te spelen. Ik heb een heleboel plezier gehad.

Thomas Berge: “’100%NL Unplugged’ is puur, vol emotie en kwetsbaar. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mijn liedjes op een hele andere manier dan ooit tevoren heb gezongen. Ik ben er waanzinnig trots op”

‘100%NL Unplugged’ is vanaf 10 september iedere woensdag om 21.30 uur te zien op 100%NL TV. De herhalingen zijn op zaterdag om 18.00 uur en op zondag om 16.00 uur. [Radiowereld.NL]