Search
Close this search box.

Afrojack zorgt ook voor dipje kijkcijfers College Tour

Voor Afrojacks wijze lessen aan een zaal vol studenten bleven vrijdagavond maar zeer weinig Nederlanders thuis. College Tour, waarin de dj uit Spijkenisse deze week te gast was, trok slechts 199 duizend kijkers. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

College Tour trekt steeds minder kijkers. Vorige week keken nog maar 307 duizend mensen naar College Tour. Toen was actrice Famke Jansen te gast. Ook de week daarvoor, toen talkshowhost Jerry Springer zich aan de tand liet voelen door studenten, scoorde het weinig kijkers. Op Springer stemden slechts 238 duizend Nederlanders af.

The Voice of Holland
Met de 199 duizend kijkers komt College Tour met Afrojack niet eens in de buurt van de best bekeken programma’s van de vrijdagavond. The Voice of Holland trok ook deze week de meeste kijkers. De talentenjacht van RTL werd door bijna 2,5 miljoen Nederlanders gevolgd. Het achtuurjournaal en Flikken Maastricht volgen met 2,2 en ruim 1,7 miljoen kijkers op de tweede en derde plek.

Ook de registratie van het Gala van de Nederlandse Film valt buiten de kijkcijfertop 25. De uitreiking van de Gouden Kalveren werd door slechts 361 duizend Nederlanders via de televisie gevolgd. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten