Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volkszender RADIONL zoekt mooiste woonwagenkamp

RADIONL gaat de komende weken op zoek naar het mooiste, leukste en gezelligste woonwagenkamp van Nederland. De volkszender gaat de doelgroep van haar luisteraars vragen om foto’s op te sturen van de allerleukste woonwagenkampen.

Volkszender RADIONL zoekt mooiste woonwagenkamp Het winnende woonwagenkamp wint (19 november) een optreden van zanger van het levenslied, Lenie Gerrits en de RADIONL drive in show.

Aansluitend op deze actie van de regionale commerciële smartlapzender kunnen in de week van maandag 17 tot en met vrijdag 21 november in de uitzendingen van RADIONL tevens kaarten worden gewonnen voor ‘Het Grote Woonwagenfeest’ op zaterdag 29 november in Nieuwkuijk. Ook TV Oranje doet aan deze actie mee.

Woonwagenhits Top 40
In de week van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november wordt vervolgens op dezelfde manier het album ‘De 40 Grootste Woonwagenhits’ weggegeven.

RADIONL is een regionale smartlappenzender die voornamelijk Nederlandse muziek uitzendt en erg goed scoort in de doelgroep laagopgeleide luisteraars. De zender voert op dit moment nog steeds de slogan ‘Nederlands NR. 1‘, zo is te zien op de webcam van het radiostation. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten