Search
Close this search box.

Vrijdag Anouk-special in ‘RTL Late Night’

Anouk is één van Nederlands meest succesvolle zangeressen en is vrijdag (28 november) een heel uur lang hoofdgast in ‘RTL Late Night’. De eigenzinnige Haagse rock chick Anouk schuift aan bij Humberto Tan tussen 22.30 uur en 23.30 uur met als voornaamste reden, het promoten van haar nieuwe album Paradise And Back Again.

Dit album verscheen nog geen week geleden en schoot meteen naar de toppositie in de Nederlandse iTunes album chart. Uiteraard zingt ze enkele nummers van het nieuwe album live bij ‘RTL Late Night’. De uitzending heeft een bijzonder tintje voor Anouk, aangezien zij zelf een grote rol heeft gespeeld bij de invulling ervan.

Eén van de gasten aan tafel is ook manager Kees de Koning, die al ruim zeven jaar haar zakelijke steun en toeverlaat is en een zeer belangrijk persoon voor Anouk is.

Verder is de Amerikaanse stand up comedian Louis C.K. een ware held voor de zangeres. Om die reden komt cabaretier Jeroen van Koningsbrugge, zelf ook groot fan van Louis, langs om de kijker thuis te laten zien wat deze man zo’n groot komisch talent maakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten