Search
Close this search box.

Omroep Gelderland zendt liveshow uit rondom voedselbanken

Bij Omroep Gelderland is afgelopen maandag als laatste de actie voor de voedselbanken officieel van start gegaan. Tot en met 19 december is er iedere dag een voedselbankjournaal, gepresenteerd door freelancer Angelique Krüger op tv waarin de publieke omroep de acties laat zien die er in de provincie gehouden worden.

Op 19 december zendt Omroep Gelderland de hele avond een liveshow uit. Deze liveshow wordt gepresenteerd door Harm Edens en Angelique Krüger.

Radio Gelderland
De radiouitzendingen van Radio Gelderland komen tijdens de actieweek vanuit de hal van de Gelderse omroep waar kijkers en luisteraars producten kunnen inleveren.

Directeur Guus van Kleef: “De deur staat open en vanaf nu is iedereen welkom om producten bij de studio in Arnhem te brengen maar ook op de diverse inzamelplaatsen in de provincie. Door velen is er hard gewerkt de afgelopen weken om zoveel mogelijk inzamelpunten in Gelderland te krijgen en met 69 inzamelpunten is er altijd wel een in de buurt. Ook is er een groot aantal acties op touw gezet door verenigingen, scholen, bedrijven, buurten en particulieren om mee te doen aan deze grote actie. Er zijn er nu zo’n 75 maar er kan nog veel meer bij”.

Update: RTV Drenthe start met inzameling voor voedselbank
Met de actie Samen voor de Voedselbank zamelt RTV Drenthe ook levensmiddelen in voor mensen die het hard nodig hebben. Twee weken lang kunnen de inwoners van Drenthe meehelpen met inzamelen en hun producten brengen naar RTV Drenthe. Dat kan tot en met vrijdag 19 december. Verslaggevers Margriet Benak en Frits Emmelkamp gaan elke dag langs bij een aantal inzamelpunten. De inzameling is overdag live te zien op TV Drenthe en te horen via Radio Drenthe. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten