Tele2 heeft nu ook een app voor live tv op telefoon en tablet

Tele2 heeft een nieuwe app uitgebracht voor live tv op tablet of smartphone. De nieuwe online TV-app biedt de keuze uit 14 populaire zenders. NPO1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6 en 9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel.

Tele2 klanten kunnen de app gratis downloaden in de App store van iTunes en binnenkort ook in de Playstore voor Android gebruikers.

Tele2: Het Online TV-platform is ontwikkeld met de hulp van 200 klanten van Tele2. In de afgelopen maanden ontvingen deze testers regelmatig vragen over het gebruik van de betaversie van de app. De terugkoppeling werd verwerkt in de uiteindelijke versie. Er is veel aandacht besteed aan gebruiksgemak.

Gebruikers kunnen nu eenvoudig door een tv-gids bladeren en afstemmen op hun favoriete programma. Of zij kiezen rechtstreeks een zender naar keuze. De testers hielpen ook met de samenstelling van het zenderaanbod. Uit de test bleek dat de app voornamelijk werd gebruikt om naar populaire Nederlandse zenders te kijken. [Radiowereld.NL]