Bijna 1,4 miljoen kijkers Everybody Dance Now

De finale van Everybody Dance Now is vrijdagavond door 1.355.000 mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Dansgroep Afrovibes won het derde seizoen van het RTL-programma. Ze kregen de hoofdprijs van 25 duizend euro.

Met bijna 1,4 miljoen kijkers staat de finanale van het programma op de vierde plek in de lijst van best bekeken programma’s. De dansgroep Afrovibes heeft het derde seizoen van Everybody Dance Now gewonnen. Ze wonnen de hoofdprijs van 25 duizend euro.

Ruim 540 duizend mensen zagen de eerste aflevering van een nieuw seizoen College Tour waarin Ronald Koeman te gast was. De trainer van Southhampton vertelde hierin onder meer over zijn relatie met trainer Louis van Gaal. Hij denkt niet dat het ooit nog goed komt tussen hen.

Het achtuurjournaal trok vrijdagavond de meeste kijkers: ruim 2,3 miljoen. Goede Tijden, Slechte Tijden (ruim 1,8 miljoen) en De Wereld Draait Door (ruim 1,6 miljoen) staan op de tweede en derde plek in de lijst. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email