Bob Marley Dag op NPO Radio 6

De publieke soul en jazz zender Radio 6 staat vrijdag (6 februari) in het teken van Robert Nesta Marley, dé belangrijkste pionier van reggae. Vrijdag is zijn 70ste geboortedag. Daarom is op Radio 6 ieder uur één classic van reggae icoon Bob Marley en zijn Wailers te horen.

Pieter Kok sluit de dag net voor 16.00 uur af met de dagelijkse Soul & Jazz Top 6. Op nummer 1 staat het beste Bob Marley & The Wailers nummer ooit gemaakt, gekozen door Radio 6 en de luisteraars.

Van 21.00 tot 22.00 uur duikt Ruben Hein nogmaals in het roerige leven van de reggaelegende. En vanaf 00.00 uur is het concert ‘Easy Skanking In Boston’ van Bob Marley uit 1978 te horen’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email