Search
Close this search box.

Carnavalsoptocht Kerkrade live op regionale omroep L1 TV

L1 TV, de regionale omroep van Limburg, doet op maandag 16 februari, carnavalsmaandag, live verslag van ‘d’r Jroeëse Tsóg’, de grote optocht van Kerkrade. Vanaf 13:00 uur doen Ruud Kleinen en Maurice Verbunt verslag vanaf de Markt, waar de vele tientallen wagens, groepen en einzelgänger door duizenden mensen worden onthaald.

De optochten van Eygelshoven en Kerkrade-West worden als sfeerrapportages voorafgaand aan de live-uitzending in Kerkrade uitgezonden, waardoor er een compleet beeld ontstaat van de carnavalsoptochten in de gemeente Kerkrade.

Naast de optocht van Kerkrade zendt L1 tijdens de vastelaovend ook de optochten van Heerlen, Beek (Leechsjtoet), Maastricht, Venlo en Sittard (Kènjeroptoch) uit. Met halfvasten, op zondag 15 maart, is L1 TV ook bij de Einzelgängeroptocht in Rimburg. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten