Search
Close this search box.

DJ Sandstorm mixt de Zeroes op 3FM (audio)

DJ Sandstorm draait vrijdag (13 februari) tussen 22:00 en 01:00 uur drie uur live het beste uit de Zeroes in het radioprogramma ‘Stenders Late Vermaak’, aan het begin van de 3FM ‘Zeroes Request’ week. Daarnaast zijn komende week zijn nieuwe Zeroes Jaarmixen te horen op 3FM.

DJ Sandstorm, al 15 jaar op 3FM te horen met zijn 3FM Jaarmixen en ruim 7 jaar in ‘Ekstra Weekend’ met de ‘Operation DJ Sandstorm’ mashup-mix, zal vrijdagavond 3 uur live achter de draaitafels kruipen om het beste van de Zeroes te laten horen, van r&b, pop, rock tot dance.

10 exclusieve Zeroes Mixen
Bovendien draait Giel Beelen komden de week (van 16 tot en met 20 februari) in zijn 3FM ochtendshow 10 exclusieve DJ Sandstorm Zeroes Mixen.

Beluister hier de jaarmix van 2014

DJ Sandstorm heeft voor de landelijke publieke zender 3FM al honderden mixen gemaakt. Sinds 2000 produceert hij de 3FM Jaarmix, de traditionele jaarafsluiter met de beste pop en rock hits in de mix. Tot eind 2013 was hij elke vrijdagavond op 3FM te horen met ‘Operation DJ Sandstorm’ in Ekstra Weekend. [Radiowereld.NL]