FOX Sports breidt aanbod Europa League uit

FOX Sports zendt ook de komende drie jaar rechtstreeks de UEFA Europa League uit. De tv-zender heeft daartoe een overeenkomst gesloten met UEFA tot en met de zomer van 2018. In de nieuwe overeenkomst, die met ingang van seizoen 2015/16 van toepassing is, heeft FOX Sports het rechtenpakket maximaal uitgebreid tot de live uitzendrechten van alle wedstrijden

Hierdoor zal FOX Sports de komende jaren ook rechtstreeks verslag doen van alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie clubs die actief zijn in het toernooi.

FOX Sports: “We zijn blij dat we het UEFA Europa League pakket hebben weten uit te breiden en dat de FOX Sports abonnees ook de komende jaren verzekerd zijn van mooi Europees voetbal. Voor de Nederlandse clubs wordt de UEFA Europa League steeds belangrijker en alleen daarom al past het uitstekend in ons zenderprofiel. Het stemt ons dan ook uitermate tevreden dat vanaf volgend seizoen alle wedstrijden van de Nederlandse clubs ook rechtstreeks zijn te zien op FOX Sports. Dat gaan we doen met heel veel enthousiasme en op de kwalitatief hoogwaardige wijze die door onze kijkers zo wordt gewaardeerd”.

PSV – Zenit
Ddonderdag (19 februari) doet FOX Sports ook live en exclusief verslag van het UEFA Europa League duel PSV – Zenit. De uitzending op FOX Sports begint om 18.00 uur en om 19.00 uur wordt er afgetrapt in Eindhoven. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email