Search
Close this search box.

Miljoen kijkers voor Robert ten Brink op RTL4

Naar de eerste aflevering van de nieuwe spelshow van Robert ten Brink, The Big Picture, hebben zondagavond op RTL4 bijna 1,1 miljoen mensen gekeken. Zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Ten Brink, die eerder Weekend Miljonairs presenteerde, liet vorige week in een interview weten heel blij te zijn om weer met een quiz op de buis te zijn. Met 1,1 miljoen kijkers staat het RTL4-programma op de tiende plek in de lijst van best bekeken programma’s van de zondag.

Boer Zoekt Vrouw wist zondagavond weer de meeste kijkers te trekken, namelijk ruim vier miljoen. Op de tweede plek in de lijst staan Studio Sport Eredivisie (bijna 3,3 miljoen) en het Journaal van 20.00 uur (ruim 3,1 miljoen). [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten