Search
Close this search box.

Pretender op nummer 1 in Zeroes Request Top 100 bij 3FM

3FM draait vrijdag de honderd favoriete tracks van de luisteraars. Pretender van Foo Fighters staat op nummer 1 in de Zeroes Request Top 100. Coldplay is de populairste band met vijf tracks en The Killers en Muse staan met drie tracks in de lijst.

3FM Zeroes Request sluit vrijdag 20 februari af met de Top 100 van 08.30 tot 18.00 uur. De 3FM jocks draaien de hele dag de lekkerste platen uit de zeroes. Luisteraars en jocks maakten playlists met favoriete zeroes tracks. De Zeroes Request Top 100 is gemaakt aan de hand van alle playlists. [Radiowereld.NL]

Overzicht Top 10
1. FOO FIGHTERS –  PRETENDER
2. COLDPLAY – FIX YOU
3. LINKIN PARK – IN THE END
4. QUEENS OF THE STONE AGE – NO ONE KNOWS
5. PEARL JAM – JUST BREATHE
6. FRANZ FERDINAND – TAKE ME OUT
7. RED HOT CHILI PEPPERS – CALIFORNICATION
8. EDITORS – PAPILLON
9. WHITE STRIPES – 7 NATION ARMY
10. KREZIP – I WOULD STAY

Gerelateerde berichten