Search
Close this search box.

Remko Blankestein nieuwe CFO 538Groep

Remko Blankestein (1972) is met ingang van 1 maart benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van de 538Groep, waaronder de radiozenders Radio 538 en Slam FM vallen. Hij volgt daarmee Remko van de Vlag op die na 17 jaar het bedrijf verlaat voor een carrière als interim finance professional.

Remko Blankestein was hiervoor werkzaam als International Controller bij Talpa, Global Music & Talent Agency, de muziekdivisie van Talpa. Daarvoor was hij onder meer Hoofd Finance & Control bij NOC*NSF, Finance Manager bij Heineken Music Hall en business analyst bij EMI Music Netherlands.

Jacqueline Smit, CEO 538Groep: ‘Een van de uitdagingen in het radiolandschap is de transitie naar nieuwe verdienmodellen. Daarom zijn wij verheugd met de komst van een CFO die vanuit deze ervaring mee kan bouwen aan de nieuwe richting van 538Groep.’ [Radiowereld.NL]