Search
Close this search box.

SBS6 op zoek naar de ultieme tweeling van Nederland

Binnenkort barst de strijd tussen zo’n tweehonderd eeneiige tweelingen los in De Nationale Tweelingtest. In zes afleveringen wordt duidelijk wie de ultieme tweeling van Nederland is. Kim-Lian van der Meij en Kees Tol presenteren het programma en zorgen voor professionele ondersteuning tijdens fysieke en psychische testen.

De zoektocht naar de ultieme tweeling van Nederland vindt plaats aan de hand van spannende en grappige opdrachten op locatie en populair wetenschappelijke testen. Zo wordt in De Nationale Tweelingtest gekeken of beide tweelingen even bang zijn voor bijvoorbeeld parachute springen of achtbanen, of de tweelingen hetzelfde dansen en of ze dezelfde geurhormonen hebben.

Kim-Lian van der Meij en Kees Tol zijn al bezig met de opnames van De Nationale Tweelingtest. Kim-Lian: “De tweelingen onderling zijn erg leuk om te observeren. Ze lijken allemaal ontzettend op elkaar maar zien dat van zichzelf niet. Dat zorgt voor leuke situaties als ze zichzelf met andere tweelingen vergelijken”. De Nationale Tweelingtest is vanaf maandag 9 maart om 20.30 uur te zien bij volkszender SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten