Search
Close this search box.

SBS6 start nieuwe spelshow Kitsch of Kassa

SBS6 start in maart met een nieuwe spelshow. Daarin kunnen kandidaten 50.000 euro winnen door bijzondere objecten te schatten van de juiste waarde. ‘Kitsch of Kassa’ wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Het doel van de nieuwe spelshow is om het duurste object over te houden, want de kandidaten krijgen de waarde van dat voorwerp in geld mee naar huis. De waardes van de objecten variëren van 50 tot maar liefst 50.000 euro. Kitsch of Kassa is vanaf woensdag 25 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Kandidaten moeten de waarde schatten van voorwerpen zoals een auto van Elvis Presley, een schilderij uit het Rijksmuseum, de favoriete schoenen van Lionel Messi, of de jurk van Lady Gaga die ze in een videoclip draagt. Sommige voorwerpen zijn kitsch en lijken alleen heel duur en andere, eenvoudige objecten zijn juist wél een fortuin waard. Deze voorbeelden zijn uiteraard fictief, want alles is nog strikt geheim”, aldus Jochem.

Het is echt verslavend om mee te gaan raden, ook voor de mensen thuis op de bank. En dat maakt het een show voor de hele familie.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten