BNN organiseert vanaf 24 maart een vrijgezellenavond

BNN gaat een vrijgezellenavond organiseren. In het nieuwe tv-programma First Dates van BNN, regelt de omroep voor zoekende singles een eerste date. First Dates is vanaf 24 maart iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In First Dates geven singels het matchen uit handen aan de programmamakers. De kandidaten die meedoen zijn van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. Met slechts één doel stappen ze een restaurant van BNN binnen: de liefde van hun leven vinden.

De vele camera’s die de kandidaten registreren zijn onbemand, zodat er vrijuit geflirt kan worden. Of iemand de perfecte match vindt? En leidt een eerste date tot een tweede? [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email