Omroep Gelderland opent deuren van spreekkamers en klinieken

‘Krüger komt kijken’ is een nieuw tv-programma van Omroep Gelderland en wordt vanaf 8 maart 12 weken lang uitgezonden. Presentator Angelique Krüger loopt mee met zes Gelderse zorgverleners, van chirurg tot uitvaartverzorger.

Omroep GLD opent hiermee de deuren van spreekkamers en klinieken staan wijd open.

Zes mensen die elke dag met hart en ziel zich toeleggen op de zorg. Waarom kiezen mensen dit soms moeilijke werk? Waarom zijn ze bereid om midden in de nacht voor anderen op te staan of zelfs hun huis ter beschikking te stellen?

Angelique ontdekt de drijfveren van mensen die werken in de zorg. Wat maakt hun dag mooi en wanneer was het verschrikkelijk? Freelancer Angelique Krüger van Omroep GLD staat aan de snijtafel en rijdt in het busje van de dokter.

Verschillende Gelderse zorginstellingen lieten Angelique zonder meer toe. Of het nu om een operatieve ingreep gaat of een diepgaand psychologisch gesprek. ‘Krüger komt kijken’ vanaf 8 maart iedere zondagavond om 18.20 uur te zien. (daarna ieder uur herhaald). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email