Search
Close this search box.

Storing bezorgt WNL Op Zondag meer kijkers

De storing die WNL Op Zondag zondagochtend trof, heeft het televisieprogramma wat de kijkcijfers betreft goed gedaan. Er keken ’s avonds laat naar de uitgestelde uitzending ruim de helft meer mensen dan de week ervoor in de ochtend. Dat blijkt maandag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

De rechtstreekse uitzending met onder meer CDA-leider Sybrand Buma en zanger Lee Towers viel zondagochtend om 09.30 uur door een storing in het water.

Het praatprogramma werd opgenomen en verplaatst naar zondagavond 23.15 uur. Naar deze verlate uitzending keken 436.000 mensen. Een week eerder op de vroege zondagochtend waren het nog 272.000 kijkers.

Postcode Loterij Miljoenenjacht
Naar de eerste aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht hebben zondagavond ruim 1,8 miljoen mensen gekeken. Het programma van Linda de Mol staat hiermee op de zesde plek van best bekeken programma’s van de zondag.

Boer zoekt vrouw
Boer zoekt vrouw wist zondag weer de meeste kijkers aan zich te binden. 4.353.000 mensen keken naar de boeren en hun geliefden die een weekendje weg gingen. Het marktaandeel was 48,2 procent

Studio Sport Eredivisie trok ruim 3,3 miljoen kijkers en het Journaal van 20.00 uur was goed voor bijna 3,3 miljoen kijkers. Naar de RTL4-serie Divorce keken bijna twee miljoen mensen. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten