Talkshow RTL Late Night gaat niet door op RTL4

[Update] Een deel van het centrum van Amsterdam is woensdagavond getroffen door een stroomstoring. Onder andere het Rembrandtplein is getroffen. Daar staat ook de studio van de talkshow RTL Late Night.

Tv-presentator Humberto Tan liet eerder op de avond via Twitter weten dat het nog de vraag is of door de stroomstoring de uitzending door kan gaan.

Nieuwslezer Merel Westrik meldde om 22.30 uur dat het echt niet mogelijk was om met de live late night show te beginnen.

Herhaling ‘Alles Mag Op Vrijdag’
Op dit moment zendt RTL4 een herhaling uit van de komische spelshow ‘Alles Mag Op Vrijdag’ met Gordon, Bobbi Eden en Nicolette Kluijver. Inmiddels is duidelijk dat door de stroomstoring ruim 1700 huishoudens geen stroom hebben. [Radiowereld.NL]

Update
De talkshow RTL Late Night met Humberto Tan en Luuk Ikink is om 22.47 begonnen, ruim een kwartier later dan normaal. De gasten zijn Ruben Nicolai, Jan Jaap van der Wal, Sven Kramer en Jan Reinder. De stroomstoring in het NH Amsterdam Schiller Hotel op het Rembrandtplein is opgelost.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email