Tiësto na vier jaar weg bij 3FM

Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, vertrekt bij de publieke radiozender 3FM. De afgelopen vier jaar was de wereldberoemde DJ elke zaterdag op zondagnacht te horen met “Club Life”. Hij gaat nu aan de slag bij een ander radiostation. Volgende week is Tiësto voor het laatst te horen op 3FM.

“Na vier hele mooie jaren te hebben samengewerkt met BNN en 3FM is het tijd voor een nieuwe uitdaging,” zo vertelde Tiësto tijdens zijn radioshow. “En die ga ik beginnen bij een andere zender. Waar maak ik binnenkort bekend.”

Tiësto is al acht jaar te horen met zijn eigen show op de Nederlandse radio. Eerst vier jaar bij Radio 538, om daarna te verhuizen naar 3FM. Inmiddels is Club Life wereldwijd te horen op de radio, waaronder ook op BBC Radio 1. Tiësto werd verscheidene keren verkozen tot beste DJ ter wereld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten