Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Koreman van Q-music naar 3FM (filmpje)

Eva Koreman gaat Q-music verlaten. Per 1 september versterkt ze het BNN-radioteam op 3FM. Op welke tijden Eva straks te horen is wordt later bekendgemaakt.

Eva: ‘Een nieuwe omgeving, nieuwe mogelijkheden, een nieuw programma: ik vind het geweldig en spannend om bij BNN op 3FM radio te gaan maken. Aan de andere kant is het ook een lastige stap omdat ik afscheid moet nemen van mijn vrienden van Q-music en dus ook van Joep. Ik kijk heel erg uit naar wat er komen gaat en kijk met heel veel liefde terug op mijn tijd bij Q-music.’

Tessel van der Lugt, hoofd Radio BNN-VARA: “Ik ben ontzettend blij. Met Eva verwelkomen we alweer een groot radiotalent bij BNN. Ze heeft een eigen geluid, is slim, mooi en… vrouw. En daarmee is ze een perfecte aanvulling op ons mannenteam. Want helaas zijn er nog altijd te weinig vrouwen in radioland te vinden. Eva maakt het verschil. Ze staat haar mannetje en telt voor tien.”

Eva werkt sinds augustus 2010 bij Q-music. Sinds 2014 presenteert ze samen met Joep Roelofsen haar eigen programma Joep & Eva.

Daarnaast presenteert ze ook iedere vrijdagmiddag een programma op KXradio. In 2011 is Eva genomineerd voor een de Marconi Talent Award. In hetzelfde jaar is ze genomineerd voor een RadioBitches Award voor Aanstormend Talent. Ze heeft een bachelor diploma Sociologie van de UvA op zak en drumde tot 2012 in haar eigen band The Fox. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten