Zoek
Sluit dit zoekvak.

De zomer is aan op Radio 2

Radio 2 brengt luisteraars vanaf aankomend weekend een verslag van een aantal evenementen en festivals zoals Retropop, Volvo Ocean Race Festival, Amsterdam Gay Pride en de start van de Tour de France in Utrecht.

De zomer van 2015 wordt een ‘sfeervolle muziekzomer’ volgens de muziekzender. Zaterdag start Radio 2 met een festivaluitzending vanaf Retropop in Emmen, met onder meer Jett Rebel, Clouseau en Douwe Bob op het podium. Corné Klijn en Toine van Peperstraten preesenteren het geheel van 18.00 tot 00.00 uur.

Ocean Race Festival
Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni staat de Radio 2 studio op het festivalterrein van het Ocean Race Festival in Den Haag. In de haven van Scheveningen klinken optredens van onder meer DI-RECT, Waylon, Golden Earring, Racoon, Anouk, Typhoon, Miss Montreal en Nielson. Ook hier zijn het Corné Klijn en Toine van Peperstraten die de luisteraars op de hoogte houden van de optredens en die in gesprek gaan met de artiesten.

Tour de France
Tijdens de start van de Tour de France op zaterdag 4 juli presenteert Radio 2-deejay Bert Kranenbarg live vanuit Utrecht tussen 09.00 en 12.00 uur het programma Grand Depart Kranenbarg.

100 beste danskneiters
Vrijdag 31 juli wordt Pink Friday op Radio 2. In het kader van de Amsterdam Gay Pride zetten de Radio 2 deejays de 100 beste danskneiters met een roze randje voor luisteraars op een rij. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten