Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica goes New York voor ALS (filmpje)

Nicky Verhage en Michael Blijleven, twee deejays van Radio Veronica zwemmen zondag (21 juni) mee in New York met de ‘New Amsterdam City Swim’. Samen met BN’ers Beau van Erven Dorens, Maarten van der Weijden en Pieter van den Hoogenband zwemmen zij 1500 meter in de Hudson River.

De deejays vragen hiermee aandacht voor de zenuwziekte ALS en zwemmen in het bijzonder voor de 55-jarige Roland Jorna uit Arnhem, een goede vriend van Nicky (familie) en Michael bij wie in november 2014 de diagnose ALS is vastgesteld en die speciaal naar New York afreist om hen aan te moedigen.

Voor Nicky, side-kick in de ochtendshow van Jeroen van Inkels Rinkeldekinkel, en Michael, die iedere werkdag zijn avondshow presenteert, is de swim een prima voorbereiding op de Amsterdam City Swim, die zij op 6 september in onze hoofdstad zullen zwemmen.

Zij grijpen het moment in New York aan als kick-off om aan te geven dat iedereen hen kan sponsoren voor het event in Amsterdam, waar zij met hulp van diverse BN’ers zo veel mogelijk geld proberen op te halen voor ALS.

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Door het zwemevent dit jaar ook in New York te houden zet de organisatie de spierziekte ALS internationaal op de kaart. Dat is nodig, want deze vreselijke ziekte moet zo snel mogelijk de wereld uit. Als mediapartner is Radio Veronica dit jaar voor de 4e keer betrokken bij de Amsterdam City Swim op 6 september. We doen hiervan live verslag en onder leiding van Nicky en Michael organiseren we in aanloop naar het zwemevenement en op de dag zelf weer ludieke acties om mensen enthousiast te maken om te doneren.”

Doneren
Roland, Nicky en Michael zijn al goed op weg om zo veel mogelijk geld op te halen voor ALS voor de Amsterdam City Swim van 6 september. Hen sponsoren en de tussenstand van het sponsorgeld bekijken kan via: Roland, Nicky en Michael. [Radiowereld.NL]