De Johan Cruijffschaal live op FOX

FOX doet zondag 2 augustus live verslag van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In de Amsterdam ArenA neemt landskampioen PSV het op tegen KNVB bekerwinnaar FC Groningen. De uitzending op FOX begint om 17.00 met de voorbeschouwing en om 18.00 uur wordt er afgetrapt.

De jaarlijkse strijd om de Johan Cruyff Schaal vormt de officieuze start van het nieuwe voetbalseizoen. In een onderling duel tussen de landskampioen en bekerwinnaar wordt de eerste prijs van het seizoen verdeeld.

PSV wist de schaal al negen keer eerder te veroveren en zal ‘la décima’ graag vervolmaken. Voor FC Groningen is het de eerste keer dat ze deelnemen aan de Johan Cruijff Schaal.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen: onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway, KPN, Digitenne en Delta. De strijd om de Johan Cruijff Schaal is zondag 2 augustus tegelijkertijd ook live te zien op FOX Sports. [Radiowereld.NL]