FunX dit weekend live vanaf Rotterdam Unlimited

Een mobiele radiostudio van de lokale omroep FunX staat komend weekend bij ‘Rotterdam Unlimited 2015’, waar het Zomercarnaval en de Battle of Drums onderdeel van uitmaken. Vrijdag en zaterdag zendt de publieke omroep helemaal live uit. FunX zal o.a. verslag van de sfeer en de optredens.

Vrijdag 24 juli (19:00 – 00:00 uur) en zaterdag 25 juli (13:00 – 19:00 uur) doen onder andere Morad & Shay live verslag vanuit het hart van Rotterdam. De mobiele radiostudio van de lokale omroep staat op het Hofplein, waar vrijdag vanaf 19.30 uur de Battle of Drums plaatsvindt: drie Caribbean brassbands in de straten van Rotterdam.

Zomercarnaval
Zaterdag 25 juli rijdt er ook een wagen van FunX voor het eerst mee in de straatparade van het Zomercarnaval. Vanaf 15.30 uur trekken 25 praalwagens en 2.500 dansers en danseressen van verschillende culturen en nationaliteiten langs de FunX-studio richting de Coolsingel. [Radiowereld.NL]