Nieuwe tv-commercial Radio 538: Vier jouw zomer (filmpje)

Radio 538 is sinds enkele dagen weer op televisie te zien met een nieuwe commercial. Net als vorig jaar worden luisteraars weer opgeroepen hun zomermomenten te delen met de radiozender. Ook geeft Radio 538 deze zomer de laatste kaarten weg voor de beste festivals.

Een deel van de nieuwe commercial zal menig kijker bekend voor komen. Het zijn namelijk beelden die ook vorig jaar gebruikt werden. De bijbehorende buitenreclamecampagne was vorig jaar behoorlijk omstreden, waarvoor Radio 538 uiteindelijk op de vingers werd getikt door de reclamecodecommissie.

De audiodrager van de nieuwe commercial is “Another You” van Armin van Buuren en Mr. Propz, een hit die onlangs de achtste plaats van de Top 40 haalde.

 

Tommorowland
Komende vrijdag (17 juli) geeft Radio 538 de allerlaatste kaartjes voor Tomorrowland 2015. Binnen 15 minuten waren alle 90.000 kaartjes uitverkocht. Radio 538 geeft 9×2 weekendtickets weg. [Radiowereld.NL]