Zomerse workshops bij Debby en haar Mannen live op radio en tv

Het programma ‘Debby en haar Mannen’, is elke werkdag te beluisteren én te zien bij Omroep West. Vanaf maandag verlaat Debby een week lang de studio om diverse workshops te geven aan kijkers en luisteraars. Dit is rechtstreeks te volgen op Radio West én op TV West.

Zo zijn er onder meer een workshop drummen van Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, gaan Thomas Berge en George Baker leren hoe je een lied schijft, een workshop ‘Zelfportret schilderen’, ‘Hondentraining’, ‘Picknicken’, met kok Pierre Wind en nog veel meer.

De workshops zijn vanaf maandag tot en met vrijdag (21 augustus) te volgen, te horen en te zien tussen 10.00 en 13.00 uur ’s middags bij de Natuurspeeltuin in het Zuiderpark in Den Haag.

De ‘mannen van Debby’ zijn bekende regiogenoten die presentatrice Debby Roukens regelmatig bijstaan, zoals acteur Curt Fortin, presentator en musicus Gregor Bak, kokoloog Pierre Wind, musicalster René van Kooten en rashagenees Fred Zuiderwijk. [Radiowereld.NL]