Search
Close this search box.

EenVandaag Opiniepanel uitgeroepen tot Panel van Europa

Het Opiniepanel van het tv-programma EenVandaag is uitgeroepen tot het beste panel van Europa in de jaarlijkse verkiezing van software leverancier Vision Critical. Presentator Gijs Rademaker nam het in Londen op tegen 6 geselecteerde finalisten uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

De jury was onder de indruk van het grote aantal panelleden, de hoge respons en de snelheid waarmee Eenvandaag onderzoek doet. Veel breaking news surveys worden binnen 6 uur uitgestuurd en op tv gepresenteerd.

Bekijk hier een video over hoe een flitspeiling van het Opiniepanel tot stand komt.

Gijs Rademaker: ‘Met het EenVandaag Opiniepanel willen we de stem van gewone mensen laten horen over het nieuws. Onze panelleden zijn van onschatbare waarde voor ons. Het heeft EenVandaag een rijker journalistiek programma gemaakt. We laten de mening van onze 50.000 panelleden horen op radio, tv en online.

Zij vertellen ons unieke verhalen die we op een andere manier niet zouden kunnen vinden. Ik ben er trots op dat politici en beleidsmakers naar ons luisteren en hun beleid aanpassen vanwege de mening van onze panelleden. We willen onze panelleden, die iedere week trouw meedoen hartelijk bedanken. Dit is hun prijs! [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten