Search
Close this search box.

Sport1 heet vanaf 12 november Ziggo Sport Totaal

Sport1 heet vanaf donderdag (12 november) Ziggo Sport Totaal. Dat betekent een andere naam en een nieuwe look. Verder verandert er voor de kijkers van Sport1 op dit moment nog niet veel. De abonnees van Sport1 kunnen blijven kijken naar zes sportkanalen.

Alle zes kanalen krijgen een andere naam, maar de inhoud blijft gelijk. De kijker kan rekenen op veel Champions League en El Clásico op 21 november. Maar ook voor bijvoorbeeld golf, NBA basketbal, Formule 1 en andere raceklasses, tennis, atletiek, rugby, veldrijden, beachvolleybal en het WK handbal.

Ziggo Sport start donderdagavond om 19.30 met ‘Peptalk: de aftrap’ gevolgd door de EK Kwalificatie: Bosnië-Herzegovina – Ierland (20.45 uur) en de om 22.40 uur de EK Kwalificatie: Noorwegen – Hongarije (Nabeschouwing).

Vanaf 12 november zal ziggo de kijkers informeren via Ziggosporttotaal.nl. Alle Sport1 TV kanalen zullen worden omgedoopt naar Ziggo Sport Totaal varianten, maar blijven op dezelfde plek in de elektronische programmagids (EPG) staan. [Radiowereld.NL]

Vanaf 12 november heten de kanalen als volgt:
Oude naam – Nieuwe naam
Sport1 Select – Ziggo Sport Select
Sport1 Voetbal – Ziggo Sport Voetbal
Sport Racing – Ziggo Sport Racing
Sport1 Golf – Ziggo Sport Golf
Sport1 Extra 1 – Ziggo Sport Extra 1
Sport1 Extra 2 – Ziggo Sport Extra 2

Gerelateerde berichten