Coen en Sander op zoek naar mooiste naam van Nederland

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zochten de afgelopen jaren samen met de luisteraars van 3FM naar de schaamnaam van het jaar. Bij Radio 538 zijn de twee deejays nu op zoek naar de leukste Faamnaam. De Faamnaam is volgens 538 een opvallende naam om trots op te zijn.

Een Faamnaam kan zijn Connie Feer, Han Burger, Piet Saman, Wil Helmes, Annebelle Blaas, Chil Persoon, Con Domen, Willem Stad, Constant Lam, Conny Veer, Indy Broekman, Lauw Waterman of Stanley Messie.

Luisteraars kunnen ook namen aandragen voor de competitie. Vanaf 3 december kan er worden gestemd. Op donderdag 10 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Coen en Sander Show op Radio 538.

Coen Swijnenberg: “Wij zijn zeer verheugd om de, nu al legendarische, zoektocht op 538 van start te laten gaan! Er zijn zoveel namen om trots op te zijn! Wat denk je van Wil Helmes? Of Barry Paf?” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten