Zoek
Sluit dit zoekvak.

24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant

Luisteraars van Omroep Brabant krijgen vanaf vrijdagmiddag 5 februari 13.00 uur tot en met woensdagmiddag 10 februari 17.30 uur 24 uur per dag te maken met carnaval. Verslaggevers van de regionale zender gaan dagelijks op radio en tv in Brabant op zoek naar de leukste feesten en grappigste carnavalsvierders.

24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant3 Uurkes Vurraf
De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’: drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2016.

Op vrijdagmiddag 5 februari om 15.00 uur start de uitzending van ‘3 Uurkes Vurraf’.  Met dit jaar onder andere: Vader Abraham, Gebroeders Ko, Dennie Christian, Lamme Frans, Ria Valk, Alpenzusjes, De Deurzakkers en René Schuurmans.

Vanaf vrijdagmiddag 5 februari 13.00 uur is 2 Uurkes Vurgloeien op Radio en TV te horen en te zien.

Carnavalsoptochten
Ook voor de carnavalsoptochten is er weer veel aandacht op TV en internet. De optochten van Eindhoven (zaterdag 13.45 uur), Tilburg (zondag 13.45 uur) en Den Bosch (maandag 13.45 uur) zijn ook te volgen op TV en internet.  De optocht in Roosendaal is zaterdag om 16.45 uur te zien, de lichtjesoptocht van Standdaarbuiten zaterdagavond vanaf 19.30 uur en de optocht van Bergen op Zoom op dinsdag om 16.00 uur.

Fijnfisjenie Café
Vanuit het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant in Son krijgt de kijker een blik op carnavallend Brabant. Fijnfisjenie Café is van zaterdag tot en met dinsdag elke dag vanaf 13.00 uur live op TV. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten