Search
Close this search box.

Temptation Island na vijf jaar terug bij RTL5

‘Temptation Island’ is na ruim 5 jaar weer terug van weggeweest. In de realityshow, die vanaf donderdag (4 februari) te zien is bij RTL 5, testen vier stellen hun relatie door zich op een tropisch eiland te omringen met schaars geklede singles.

Op een tropische bestemming in Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien mooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan.

Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de tien knappe vrijgezellen. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen…?

De presentatie van het programma, wekelijks om 20.30 uur, ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss België Annelien Coorevits. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten