Search
Close this search box.

Radio Veronica deejays staan voor aap

De middagshow ‘Martijn In De Middag’ bij Radio Veronica komt op woensdag 15 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur live vanuit Dierenrijk in Nuenen. Die dag opent de dierentuin samen met deejay Martijn Muijs en sidekick Nicky Verhage het nieuwe binnen- en buitenverblijf voor een groep van 7 chimpansees.

Radio Veronica deejays staan voor aapApen vernoemd naar deejays
Speciaal voor deze gelegenheid worden de apen vernoemd naar deejays Erik de Zwart, Jeroen van Inkel, Gert-Jan van Ackooij, Dennis Hoebee, Martijn Muijs, Michael Blijleven en Silvan Stoet.

Tegenprestatie
Als tegenprestatie steken zij de handen uit de mouwen en helpen de deejays met het schoonmaken van de verblijven, scheppen van olifantenpoep, het voeren van de ijsberen en assisteren van shows en trainingen.

Martijn Muijs: ‘‘We vinden het een enorme eer dat de 7 chimpansees worden vernoemd naar onze deejays. Al dagen vergelijken we de chimpansees met elkaar en we zien echt veel overeenkomsten. Reden om naast onze rol als dierenverzorgers zelf ook een aantal apenstreken uit te halen. We hebben er enorm veel zin in.”

Als razende reporter volgt sidekick Nicky Verhage de deejays en doet zij verslag over hun werkzaamheden. [Radiowereld.NL]