Search
Close this search box.

Sam de Bruyn naar de ochtend van Qmusic Vlaanderen

Qmusic Vlaanderen keert de dag om. Vanaf augustus neemt middagdeejay Sam de Bruyn samen met Heidi van Tielen het ochtendblok over, terwijl Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van de ochtend naar de middag verhuizen.

Sam de Bruyn naar de ochtend van Qmusic Vlaanderen Met de wijziging probeert Qmusic Vlaanderen de dalende luistercijfers een halt toe te roepen. Sinds de verjonging die afgelopen najaar is ingezet, is het marktaandeel van de hitzender met een slordige 3%-punt gedaald en is Studio Brussel doorgestoten naar de tweede plaats.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “Een radioprogramma vertrekt vanuit de persoonlijkheid van de radiomaker. Sam & Heidi maken vandaag in de avondspits een actuagedreven programma, dat goed zijn ding zal doen in de ochtend.

En de muzikale energie die uitgaat van Maarten & Dorothee is zeer geschikt voor de avondspits, als mensen zich na een werkdag weer willen opladen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze wissel onze twee sterke duo’s op de beste plaats zetten.”

De Bruyn (op de foto samen met Van Tielen) maakte afgelopen najaar de overstap van Studio Brussel naar Qmusic om de dagelijkse middagshow te presenteren. Nu wordt hij gepromoveerd naar de ochtend.

De overige wijzigingen in de programmering van Qmusic worden later bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]