Search
Close this search box.

100% NL groter dan Radio Veronica

[Update] De luistercijfers van 100% NL blijven stijgen en de radiozender is voor het eerst groter dan Radio Veronica. Het marktaandeel van 100% NL stijgt in een jaar tijd van 4,0% naar 4,5%.

100% NL groter dan Radio Veronica Dit blijkt uit de luistercijfers over de periode mei-juni 2016, die Radio.NL eerder vandaag heeft gepubliceerd.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur van 100% NL: “Dit zijn opnieuw geweldige luistercijfers voor 100% NL.

We zien dat 100% NL al geruime tijd aan het groeien is en voor het eerst in de geschiedenis is het marktaandeel van 100% NL hoger dan het marktaandeel van Radio Veronica. Opnieuw een mijlpaal in ons 10-jarig bestaan.

Op de warmste dag van het jaar ontploft niet alleen de thermometer, maar gaan ook de luistercijfers door het dak.” [Radiowereld.NL]

Update
Radio Veronica zakte van 4.7% naar 4.4%. Toch is Erik de Zwart, Station Director en deejay bij Radio Veronica blij met de nieuwe luistercijfers.

Het marktaandeel van Radio Veronica in de doelgroep 20-49 jaar is het afgelopen jaar iedere maand gestegen ten opzichte van dezelfde meetperiode het jaar ervoor. In de meetperiode mei-jun’16 steeg het aandeel van 5,7% naar 6,6%, zo meldt Veronica.

Erik de Zwart: “Terugkijkend op de afgelopen 12 maanden is het geweldig om te zien dat de groei van ons radiostation in het marktaandeel 20-49 jaar structureel is. We zetten deze stijgende lijn graag voort.