3FM deejay Giel Beelen test zijn kennis in De Grote Bijbelquiz

In een nieuwe editie van ‘De Grote Bijbelquiz’ strijden tien bekende Nederlanders onder leiding van Bert van Leeuwen om de titel ‘Bijbelkenner 2016’. Dit jaar zal onder andere 3FM deejay Giel Beelen meestrijden. De quiz is voor het eerst een week lang elke werkdag te zien.

3FM deejay Giel Beelen test zijn kennis in De Grote Bijbelquiz Naast Giel Beelen zullen ook Bartho Braat, Henk Helmantel, Sylvia Geersen, Gert-Jan Segers en Zarayda Groenhart de strijd met elkaar aan.

In vijf voorrondes (van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober) strijden de prominenten tegen elkaar. Iedere aflevering valt één kandidaat af. Tijdens de finale op zaterdag 8 oktober nemen de vijf overgebleven kandidaten het tegen elkaar op: wie is de Bijbelkenner van 2016?

De kennisquiz moet laten zien dat het meest verkochte boek nog steeds zichtbaar en voelbaar is in onze cultuur en samenleving.

Bijbelquiz app
Dit jaar kan iedereen zijn eigen Bijbelkennis (vanaf eind september) ook testen in de Bijbelquiz-app. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten