Radio 5 programma ‘Het Vermoeden’ keert terug op tv

Het levensbeschouwelijke programma ‘Het Vermoeden’ van de EO maakt na een afwezigheid van anderhalf jaar haar rentree op televisie. De traditie van ruim 12 jaar die werd gestart bij de IKON wordt vanaf zondag 11 september voortgezet bij de EO. ‘Het Vermoeden’ start met een nieuwe presentator: Marleen Stelling.

Radio 5 programma 'Het Vermoeden' keert terug op tv Elke week van 11.30 tot 11.55 uur op NPO2 praat zij met gasten met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden uit kerk, samenleving, politiek en cultuur over wat hen inspireert en beweegt.

Radio 5
Marleen Stelling presenteert op Radio 5 ook ‘De VermoedenViering’.

Marleen Stelling ontvangt als eerste gast Janneke Stegeman (35), ze is oud-testamenticus, promoveerde aan de VU en werkt ondermeer bij debatcentrum De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Onlangs is ze uitgeroepen tot theoloog van het jaar.  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten