Veel zomerse muziek op Sky Radio en Radio 10

Nu het nationaal hitteplan weer van kracht is, passen ook diverse radiostations hun playlist aan. Op Sky Radio is woensdag en donderdag uitsluitend zomerse muziek te horen. Radio 10 komt donderdag met “De dag van de zomerhits.”

Veel zomerse muziek op Sky Radio en Radio 10 Op Sky Radio is op woensdag en donder dag tussen 06 uur en 22 uur de Tropische Sky Summer Playlist te horen. “Nummers vol vrolijke, Braziliaanse ritmes en songs over de zomer, vakantie en zee die passen bij de tropische dagen en die de luisteraars het ultieme zomerse gevoel moeten bezorgen,” aldus de zender.

Ongetwijfeld zal er veel muziek gedraaid worden die eerder al in de “Sky Radio We Like the summer Top 500” te horen was.

Ook Radio 10 speelt in op het zomerse weer. Terwijl het station al “de grootste zomerhits” draait, wordt donderdag de “Dag van de zomerhits” gehouden. En dat betekent dus de hele dag uitsluitend zomerse muziek van onder andere Lou Bega, Justin Timberlake, Matia Bazar, Spange, Jennifer Lopez en Ricky Martin. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten