Search
Close this search box.

Daphne Deckers wint Sky’s Christmas Tree For Charity

Het jaarlijkse goede doelen-event ‘Christmas Tree For Charity’ is gewonnen door Daphne Deckers en Sky Radio-luisteraars Emma Deckers en Nathalie, die zich als team hebben ingezet voor de Krajicek Foundation. Het winnende team ontving €50.000,- zendtijd voor het goede doel om te besteden aan een radiocampagne op Sky Radio.

Het 3-tal wist de winst te behalen met hun kerstboom die geheel in stijl van het goede doel was versierd, waarmee het door juryleden Fred van Leer en Manon Meijers als best versierde kerstboom werd beoordeeld. Een foto van de mooiste kerstboom was er niet.

Naast Daphne Deckers streden ook Bracha van Doesburgh, Gers Pardoel, Renate Gerschtanowitz, Ronald de Boer en Wilfred Genee met hun teams om de prijs.

Daphne Deckers: “In onze kerstboom hebben we 1 op de 8 ballen kapot gemaakt, omdat 1 op de 8 kinderen in Nederland in armoede opgroeit. Vandaag kunnen we wel zeggen dat scherven geluk brengen. €50.000,- aan zendtijd winnen met het versieren van een kerstboom, het is echt een ongelooflijk bedrag. De Krajicek Foundation heeft als doel ‘geen kind buitenspel’ en daar komen we hiermee weer een stap dichterbij.”

Christmas Tree For Charity
In een strijd om de best versierde kerstboom van het jaar, zette 6 teams bestaande uit één bekende ambassadeur en twee luisteraars zich in voor een goed doel. De teams kregen in totaal 25 minuten om hun kerstboom zo mooi mogelijk en in stijl van het goede doel te versieren. Ook mochten de teams aan de vakjury, bestaande uit stylisten Fred van Leer en Manon Meijers, toelichten op welke wijze de boom bij het goede doel paste. Christmas Tree For Charity werd gepresenteerd door Marlayne Sahupala en de Sky Radio Kerstman. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten